Diensten

Branding


Branding is hoe mensen je zien en wat ze van je vinden als je niet in de buurt bent.

Door te weten wie en wat je als bedrijf bent en doet is het mogelijk om je identiteit sterker te communiceren. Wat is de waarom, de hoe en de wat van je merk of bedrijf?

Door je merkpersoonlijkheid te profileren trek je gelijkgestemden aan. Jouw merk of bedrijf is iets waar je trots op bent. Er zit een uniek verhaal achter en dat mag de wereld weten ook! Alleen straalt jouw merk dit niet uit. Door samen aan de slag te gaan om de merkidentiteit van jouw organisatie te verwoorden en een merkstrategie te bepalen kan er een passende uitstraling worden gegeven aan je merk.

Webdesign


Webdesign is niet alleen het maken van een goed ogend online platform met informatie. Elke website heeft een strategie, of zou er zeker een moeten hebben. Het realiseren van een website begint met het vaststellen van de strategie. Wat is de gewenste doelstelling voor je website?

content creatie


Opvallen, online en offline, doe je met content, passend voor jouw merk of bedrijf. Aan de hand van je merkidentiteit en strategie kunnen de juiste uitingen op de juiste kanalen worden ingezet om de doelgroep te bereiken.

  • Logo
  • huisstijl
  • Drukwerk
  • social media posts
  • Video-editing

 

Werkproces


Elk project is een project op zich, maar om een beeld te geven omschrijf ik hier mijn algemene werkproces.


Project bespreking
Denken in luchtkastelen
Strategie
Ontwerpen
Ontwikkelen

Tools en techs

Photoshop
Illustrator
Indesign
Premiere
After effects
Adobe XD
HTML
CSS
Wordpress