Download: Icons pack
2019
 

"Because there’s a first time for everything"
Adventure virgin is een online platform over uitdagende en sportieve avonturen, maar vooral over het blijven opzoeken van de eerste keren. Niet vastgeroest komen zitten in de comfort zone.

Wat?
-Branding, webdesign, grafisch design-


 

Samen Grinta communicatie heb ik aan het project Adventure virgin gewerkt. Het is een online platform waar ‘uit je comfortzone stappen’ centraal staat. Floor Ockers schrijft in Adventure virgin over haar avonturen en alle keren dat ze uit haar comfortzone gaat. Hier daagt ze je uit om mee te doen. Stel jezelf eens de vraag: wanneer heb jij voor het laatst iets nieuws gedaan? Iets voor de eerste keer? Voor Adventure virgin heb ik het logo ontwerp gemaakt. Tijdens het ontwerpen van het lettertype en het kompas icoon kwam het idee om de verschillende verhalen en categorieën te verwerken in verschillende logo’s. Net als scouting badges.

 

Op de responsive website zijn verhalen, avonturen en dromen te lezen. In de opmaak van de blogposts is gekeken hoe de leeservaring van de lezer zo prettig mogelijk gemaakt kan worden. Zo zijn de teksten opgedeeld in makkelijk te lezen blokken. Zijn leesregels maximaal 50-60 characters lang, met een fijne lettergrootte (18px) en een ruime line-height (28). De fotografie in de blogposts zijn altijd foto’s die ter plekke zijn geschoten en de teksten visualiseren.


 

Bedankt voor het scrollen!!


Bezoek adventure virgin Terug naar portfolio